My Mazda app, samen halen we meer uit Uw Mazda ! - Garage Dochy - Hoofdverdeler Roeselare Mazda en Isuzu

Alle merken welkom bij Garage Dochy voor het onderhoud en herstellingen
Slechts 33gr - 327pk & 2500kg trekvermogen
Geniet van 6 jaar garantie bij Garage Dochy Izegem
Ga naar de inhoud

My Mazda app, samen halen we meer uit Uw Mazda !

6e generatie
My Mazda. Haal nog meer uit uw Mazda.

We leggen onze klanten in de watten, U heeft een Mazda al dan niet bij ons nieuw of tweedehands gekocht dan houden we alle onderhoudshistoriek nauwlettend online bij. Het DSR (digitale service register - onderhoudsboekje) wordt telkens nauwkeurig bijgehouden. Deze informatie kan Uzelf ook raadplegen, dit via de My Mazda app.
My Mazda informeert u over de Mazda servicehistoriek, serviceplanning en Mazda-garanties. Binnenkort gaan we hier in onze werkplaats nog dieper op inspelen. Later meer hierover !

My Mazda biedt tal van praktische voordelen. Om te beginnen is het een virtuele opbergplaats voor alle belangrijke Mazda
documenten, met inbegrip van de Digital Service Record (DSR). Die kunnen vlot worden geraadpleegd met een PC of een mobilofoon, zonder onze tussenkomst. Zo raken documenten nooit meer zoek.
My Mazda houdt u ook op de hoogte van het onderhoudsschema en geplande onderhoudsbeurten voor elke Mazda die u bezit, zodat u zich ook hierover niet hoeft te bekommeren. Met My Mazda kunnen ook garantievoorwaarden en contracten worden bekeken. U wordt ook geïnformeerd over de laatste nieuwtjes en aanbiedingen van Mazda. Een foto van uw Mazda zorgt voor een persoonlijke toets!

We bezorgen U graag Uw persoonlijke code volgens uw voertuig voor vervollediging van de installatie. Aarzel niet me hierover te contacteren !

                        
Terug naar de inhoud