De Nieuwe Isuzu D-Max pick-up nu bij Garage Dochy Izegem ontdekken - Garage Dochy - Hoofdverdeler Roeselare Mazda en Isuzu

Alle merken welkom bij Garage Dochy voor het onderhoud en herstellingen
Slechts 33gr - 327pk & 2500kg trekvermogen
Geniet van 6 jaar garantie bij Garage Dochy Izegem
Ga naar de inhoud

De Nieuwe Isuzu D-Max pick-up nu bij Garage Dochy Izegem ontdekken

Isuzu
Snel beschikbare Isuzu D-Max pickup op voorraad kopen bij Garage Dochy
Na de schrapping van de Mazda B-serie uit het gamma en de blijvende vraag naar betrouwbare Pick-up voertuigen zijn we vol overtuiging gestart met het officieel verkopen van Isuzu. Vanaf 2010 verkochten we op regelmatige basis een Isuzu D-Max. Sinds begin 2019 zijn we officiële Isuzu verdeler voor de regio. En daar zijn we fier op ! Isuzu is een bijzonder sterk product, net als Mazda 100% Japans wat zorgt voor een overwoestbare kwaliteit.

Isuzu de pickup specialist nu bij Garage Dochy Izegem kopen             

Garage Dochy, de Isuzu D-max verdeler nabij Roeselare

Beste Pickup Isuzu D-Max bij Garage Dochy kopen


De volledig vernieuwde Isuzu D-Max werd geleverd en vanaf heden is deze bij ons verder te ontdekken en proefrijden. Met de Nieuwe D-Max legt Isuzu de lat hoog voor zijn concurrenten. Bij de nieuwe D-Max maakt met de combinatie van het werkpaard met luxe en rijcomfort. Zo is deze standaard reeds voorzien van actieve rijstrookassistent, noodrem, verkeersbordenherkenning... . De motor voldoet nu reeds aan de strenge Euro 6 D norm !

Waar Isuzu voor staat:

 • 100% Japans --> onverwoestbare kwaliteit
 • 5 jaar / 100.000km garantie
 • 1 ton laden - 3,5 ton trekvermogen
 • Zuinigste dieselmotor in zijn segment
 • Isuzu is de grootste dieselmotoren constructeur ter wereld !
 • Extra aandacht voor zwakke weggebruiker
 • Fiscaal interessant - GEEN BIV - slechts 148,76€ jaarlijkse taks
 • Lichte vracht
 • Euro 6-D, allerlaatste emissienorm
 • Synchronisatie motor via tandwielen en geen kwetsbare ketting of distributieriem
 • ...

Isuzu houdt zich enkel bezig met het bouwen van Pick-up voertuigen en vrachtwagens. Door zich enkel hierin te specialiseren gaat alle aandacht naar het bouwen van betrouwbare dieselmotoren en stevige chassis. Doorheen de jaren hebben ze hierin dus een bijzondere expertise opgedaan. Zo wordt de motor via tandwielen aangedreven en niet via ketting of distributieriem. Voordelen ? Deze tandwielen gaan nooit rekken of slijten onder zware omstandigheden waar een Pickup toch vooral voor gebouwd wordt.

Isuzu D-Max V-Cross bij Garage Dochy proefrijden      De nieuwe Isuzu D-Max bij Garage Dochy ontdekken

Exclusieve serie: Isuzu D-Max V-Cross

Niet iedereen is reeds vertrouwd met het merk Isuzu, ken je ergens iemand in de landbouw, tuinbouw ? Vraag gerust of deze ervaring heeft met het merk Isuzu, sinds 1916 specialiseert Isuzu zich in de bouw van industriële dieselmotoren en met succes ! Op vandaag is Isuzu de grootste constructeur van middelzware/zware bedrijfsmotoren. Dankzij deze jarenlange opgebouwde kennis kunnen we met zekerheid garanderen dat de innovatieve 1.9 liter motor opnieuw uiterst betrouwbaar is, deze kan opnieuw 3,5 ton zonder moeite slepen... .

De nieuwe Isuzu D-max met Dynamic Drive platform bij Garage Dochy Izegem kopen

Het nieuwe Dynamic Drive Platform van Isuzu bestaat onder andere uit een versterkte structuur, gewijzigde wielbasis, aangepaste vering en elektrische stuurbekrachtiging. Hierdoor hebben de Isuzu ingenieurs gezorgd dat deze nieuwe D-Max meer dan 20 procent aan stabiliteit wint en een baanbrekende wegligging heeft. Daardoor kan u met de D-Max bijzonder comfortabel en stabiel rijden, met of zonder een aanhanger van 3,5 ton.
Single, Double en Extende Cab modellen beschikbaar in de nieuwe D-Max
De nieuwe D-max is zoals gebruikelijk beschikbaar in de drie varianten: Single, Extended en Double Cab
Technische Fiche downloaden met Isuzu Garage Dochy Izegem
De Isuzu Dmax L instapversie verder ontdekken en kopen bij Garage Dochy Izegem   Ontdek de Isuzu Dmax Pickup bij Garage Dochy Izegem in LS uitvoering

Ontdek de LSX uitvoering van het Isuzu Dmax Pickup segment  Vcross Isuzu Pickup ontdekken en kopen bij Garage Dochy Izegem


De nieuwe Isuzu D-Max is terug beschikbaar in verschillende uitrustingniveaus, afhankelijk van je behoefte kies je de Isuzu die bij je past !


Ontdek de Nieuwe Isuzu D-Max op afspraak bij Garage Dochy Izegem

Isuzu D-Max testrijden bij Garage Dochy     Maak een proefrit met de Isuzu D-Max bij Garage Dochy

Kom de Nieuwe Isuzu D-Max testrijden, onze huidige testwagen is de LSX automaat - aub op afspraak


Terug naar de inhoud