Mazda 3 Winnaar World Car Design 2020 bij Garage Dochy Izegem - Garage Dochy - Hoofdverdeler Roeselare Mazda en Isuzu

Alle merken welkom bij Garage Dochy voor het onderhoud en herstellingen
Slechts 33gr - 327pk & 2500kg trekvermogen
Geniet van 6 jaar garantie bij Garage Dochy Izegem
Ga naar de inhoud

Mazda 3 Winnaar World Car Design 2020 bij Garage Dochy Izegem


De Mazda3 is gekozen tot World Car Design of the Year 2020 !

Zoiezo wordt 2020 voor Mazda en voor ons een speciaal jaar, 100-jarig bestaan van Mazda.
De Mazda 3 is net als de rest van het gamma gebouwd naar het Kodo Design, geïntroduceerd in 2010. Met deze designtaal probeerd met het vermogen om vitaliteit in een wagen uit te stralen, zonder dat deze in beweging is.
De Mazda 3, een 7e generatie product en doorontwikkeling van de Kodo Design taal, waarbij extra focus werd gelegd op minimalistisch, minder-is-meer esthetiek. Dit geïnspireerd op de meest pure tradities van de Japanse kunst. Het creëren van een dergelijke gecontroleerde levendigheid, een vorm die zowel mooi als eenvoudig is, vereist een enorme mate van tijd, discipline en vakmanschap. Toch is het van fundamenteel belang voor de unieke Japanse elegantie van Mazda's ontwerpvisie van de volgende generatie, waarin de eigendomservaring verder wordt verrijkt door de presentatie van de auto als kunst.

Mazda heeft al vele successen behaald bij de World Car Awards, een jaarlijkse verkiezing door een jury van 86 auto-journalisten uit 25 landen.. De onderscheiding World Car Design of the Year 2020 is de laatste in een lange reeks prijzen die de Mazda3 heeft gewonnen, waaronder de 'Red Dot: Best of the Best' in de Red Dot Product Design Awards 2019, 'Supreme Winner' van de Women's Car of the Year 2019 awards en 'Small Hatch of the Year' in de UK Car of the Year awards van 2020. Ook de Mazda CX-30 was al veiligste wagen...

We zijn dan ook meer dan ooit tevoren, bijzonder trots op ons huidig gamma !

World Car Design 2020 bij Garage Dochy Izegem                 De winnaar World Car Design 2020 nu bij Garage Dochy

Terug naar de inhoud