Levenslange pechbijstand bij aankoop van een nieuwe Mazda bij Garage Dochy - Garage Dochy - Hoofdverdeler Roeselare Mazda en Isuzu

Alle merken welkom bij Garage Dochy voor het onderhoud en herstellingen
Slechts 33gr - 327pk & 2500kg trekvermogen
Geniet van 6 jaar garantie bij Garage Dochy Izegem
Ga naar de inhoud

Levenslange pechbijstand bij aankoop van een nieuwe Mazda bij Garage Dochy

6e generatie
Bij Garage Dochy Izegem krijgt U levenslange pechbijstand bij aan koop van een nieuwe Mazda

Rij altijd gerust, Road Care Everywhere.
Kiezen voor Mazda en Garage Dochy, is kiezen voor zekerheid.

Mazda gaat steeds tot het uiterste om de hoogste kwaliteit af te leveren. Net daarom scoren wij in tal van rankings het hoogst op het vlak van betrouwbaarheid.

Ook wij proberen U wagen steeds zo goed en correct mogelijk te onderhouden.

Maar ondanks alle zorg die wij aan uw wagen besteden, kan het gebeuren dat u ooit geconfronteerd wordt met pech onderweg of een ongeval hebt.

Daarom krijgt u van ons gratis Road Care Everywhere als u een nieuwe Mazda bij ons koopt. Drie diensten die ervoor zorgen dat u altijd gerust de weg op gaat. U ziet: met een Mazda kiest u voor kwaliteit én zekerheid.

De voordelen van Road Care Everywhere.
Rij zorgeloos in heel Europa met Mazda Europe Service

Hebt u een ongeval of pech? Via onze partner VAB kunt u rekenen op een snelle en persoonlijke hulpverlening in heel Europa. Waar u ook bent, Mazda waakt over u. Zo kunt u in alle gemoedsrust uw reis verder zetten.

De Mazda Europe Service wordt telkens met een jaar verlengd als u op onderhoud komt, en dit zonder beperking van kilometers of tijd. We herinneren er u elk jaar aan per brief. Zo behoudt u makkelijk de service.

Vind altijd uw weg, met permanente navigatie-updates

U krijgt 3 jaar lang gratis kaartupdates van Mazda. Nieuwe wegen, veranderingen in oude wegen, nieuwe restaurants, musea, ... U vindt alles steeds zonder problemen.

Ga gerust de weg op, met een Wettelijke Kit

Met de Wettelijke Kit van Mazda gaat u geruster op de weg en bent u goed voorbereid op mogelijke problemen. Deze gevarendriehoek, brandblus- toestel, verbandetui en fluoveiligheidsjasje beantwoorden aan alle wettelijke voorschriften en bieden u betrouwbare Mazda-kwaliteit.
Terug naar de inhoud